Praktijk

Werkwijze

Wat is mijn werkwijze?

De praktijk Mannaz de Witte Tara ben ik

 • Mannaz de Witte Tara is een kleine praktijk met veel persoonlijke aandacht
  Dit maakt dat ik de tijd heb en neem die nodig is om datgene helder, duidelijk en verwerkt te krijgen wat op dat moment belangrijk is. Dat kan soms oplopen naar drie of vier uur behandeling
 • Korte behandelingen
  Dat wil niet zeggen dat er niet gericht en specifiek en in kortere tijd iets ‘te halen’ zou zijn’, zoals in een bepaalde regelmaat een healing of reading, een uurtje onder de edelsteenlampen, of een coaching gesprek.
 • Behandeling op afstand
  Mocht het moeilijk zijn om langs te komen dan is het mogelijk om een behandeling op afstand te krijgen. Men krijgt dan het verslag (hiervoor wordt een half uur werktijd gerekend) van de behandeling met de adviezen opgestuurd per post of per mail. Het op afstand behandelen is een fijn alternatief voor als je niet langs kunt komen, maar het heeft wel zijn beperkingen omdat de interactie mist. Het blijft daardoor aan een bepaalde oppervlakte, het kan een fysieke behandeling op de lange duur niet overtreffen.
 • Ook een healing of reading op afstand zijn mogelijk.
  Vaak is voor de reading of healing een afspraak voor half uur lang genoeg. De healing of reading kan tijdens telefonisch contact, maar ook zonder. Ook daarvoor kan een verslag met eventuele adviezen opgestuurd worden per post of per mail. Vaak is dan een afspraak van een uur tot anderhalf uur genoeg.
 • Met het insturen van een plukje haar/slijmvlies/urine kan er ook een behandeling op afstand gedaan worden met de Asyro Pro.
 • Dit alles geldt ook voor de behandeling voor dieren!
 • Ook is het mogelijk via skype een gesprek, healing of reading, of testsessie te krijgen.
 • Telefonisch contact (of behandeling) binnen een kwartier is gratis.

Behandelingen

Behandelingen vinden plaats na een telefonische afspraak en na een anamnesegesprek. Eventueel kunt u het contactformulier invullen en versturen. De start van de behandeling begint na de kennismaking, bestaande uit een anamnese en kennismakingsgesprek.

Elke behandeling is een uniek creatief proces waarin ik me zoveel mogelijk, met alle kennis en vaardigheden die er zijn, af wil stemmen op wat de persoon op dat moment nodig heeft of waar die persoon om vraagt.

Daarbij is vooropgesteld dat de vijf ingangen van behandeling, op de site apart benoemd, in de praktijk door elkaar heen zullen worden gebruikt. Wat aan de opsomming te zien valt, is dat als je op het ene principe of niveau behandelt, de andere principes of niveaus vaak holografische mee behandeld worden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief of bekijk eerdere nieuwsbrieven voor eventuele aanbiedingen.

Acute zaken

Zo nodig en zeker voor acute zaken verwijs ik door naar huisarts of andere behandelaars voor diagnose en/of behandeling.

Hoe gaat het verder als u wilt komen

 • Vul het aanmeldings- en/of vragenformulier in en mail het naar de praktijk.
 • Of bel naar het praktijknummer.
 • Zorg zo nodig eerst voor medisch contacten en diagnose bij acute of chronische klachten.
 • Lees de disclaimer nog een keer.


Neem contact met mij op

Heb je een vraag over de site, een behandeling of wilt u zich opgeven voor een sessie

ADRES GEGEVENS

Mannaz de Witte Tara
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609

MANNAZ DE WITTE TARA

Praktijk voor Heling en wel-Zijn:
Energie-, gevoels-, lichaams- & Bron-Bewustzijn,
Innerlijke & Omgevings-chemie

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws of nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.