Boeken

Het etherische veld

Boek: Het etherische veld en de vier etherische bronnen
- ontmoetingen met de Elf Fjerk -

Maak kennis met het etherische veld van de Aarde en krijg zicht op het etherische lichaam van onszelf als mens. Het etherische veld is als een multidimensionaal holografisch weefsel. Het is een mysterie, zoals de baarmoederwand die groeit en vol wordt van leven als de bevruchting heeft plaatsgevonden. Het is het levende voedende weefsel, dat je kunt zien als de etherische vingers van de Grote Moeder zelf. Het is het weefsel dat zich kan aanpassen aan onze wensen, onze intenties en onze levensvervulling. Het etherische veld bevat bronnen van energie die wij als instrumenten kunnen gebruiken om in contact te komen met onze originele menselijke vermogens. De kennis over deze bronnen is lang uit ons bewustzijn geweest.

Lees over de ontmoetingen met de elf Fjerk, die ons leert over het etherische veld en onze eigen etherische bronnen. Ervaar hoe het is om in verbinding te leven, zodat het etherische niet om je heen stolt, maar vloeibaar blijft. Neem de eerste stappen in het samenwerken met het etherische veld en met je eigen etherische bronnen, zodat je weer leert te creëren. Het leven kan zoveel leuker en interessanter zijn, vol van vreugde en geluk, door een nieuwe realiteit te scheppen. Dit boek geeft (leert) je de sleutels om dit in je leven te creëren. Doe je mee?

Boek: Het etherische veld en de vier etherische bronnen -Ontmoetingen met de Elf Fjerk-

ISBN : 9789463310116
Prijs : € 19,95
Bestellen : Bestelformulier of Hajefa

Hier een klein stukje uit het boek waar Fjerk het volgende zegt:

‘Mijn boodschap gaat over dat je je eigen bron bent.

Zie jezelf als Dé Energie Bron!

Erken jezelf als dé Bron en boor die bron aan in alles wat je doet. Zoek de bron niet buiten je. De hele bron van de mens bestaat uit vele verschillende onderdelen, aspecten en dimensies. Nu kom ík vertellen over de etherische bronnen van energie

Ieders natuurwezen-deel oftewel ieders etherische wezensdeel, heeft om te beginnen drie standaard ‘onderdelen’.
Bron 1

‘De eerste bron ligt onder je voeten. Letterlijk vlak onder je voeten.’
Ik zie een beeld van een mens die met zijn voeten op de grond staat. In spiegelbeeld staat hij op zichzelf, zoals op een schaduw. De voetzolen van het spiegelbeeld staan tegen de voetzolen van de persoon. ‘Ik noem dit eerste onderdeel de Fysieke Bron’, zegt Fjerk.’ De voeten van jou en je natuurwezen-deel raken elkaar en daar ligt de kracht van de eerste bron. In de oefening, die ik later zal geven’, zegt Fjerk enthousiast tegen me, ‘stel ik het natuurwezen-deel voor als een mooie groenachtige, zilverwitte of groene goudachtige bol met lichtende vezeltjes.’

Visualisatie: De Fysieke Bron

  • Stel je voor dat er een grote lichtende zilverengroene of goudgroene bol onder je voeten is. De bol is zo groot als de helft van jouw lengte en zo breed als je lichaamsbreedte. Het bevindt zich gelijk onder jouw voeten. Deze bal is gemaakt van etherische energie en is jouw etherisch Fysieke Bron.
  • Stel je voor dat je de energie, die in deze bron zit door je benen naar boven trekt. Dit gaat het beste met een inademing. Je trekt de lichtende zilveren/goudgroene energie door je benen naar boven, door je hele lichaam heen, naar je hoofd en via je kroonchakra naar buiten.
  • Dan laat je het met je uitademing langs je lichaam weer naar beneden stromen, weer de bol in onder je voeten. Zo creëer je een stromende energie van onderaf naar boven en dan langs je lichaam weer naar beneden.
  • Richt je aandacht goed op je ademhaling. Je kan de energie naar plekken in je lichaam brengen die dat nodig hebben. Bijvoorbeeld naar pijn en trauma plekken. Ook kan je het naar éen van je armen en je handen leiden, die je daarna kan gebruiken voor een hand-on healing bij jezelf of een ander.
  • Ook is het fijn de energie, in de plaats van door je lichaam, door je etherische laag van je lichaam te laten stromen. Dit is de eerste en tweede laag van je aura en voor een deel je derde aura laag. Van daaruit kan je visualiseren dat je het laat absorberen door je huid.
  • Doe deze oefening twee of driemaal per dag.

Neem contact met mij op

Heb je een vraag over de site, een behandeling of wilt u zich opgeven voor een sessie

ADRES GEGEVENS

Mannaz de Witte Tara
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609

MANNAZ DE WITTE TARA

Praktijk voor Heling en wel-Zijn:
Energie-, gevoels-, lichaams- & Bron-Bewustzijn,
Innerlijke & Omgevings-chemie

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws of nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.