Inspiratie en artikelen

Geluidsopnames

Geluidsopnames: Transformerende tijden

In het boek ‘Merlijn, Deur naar de nieuwe Tijd’ wordt duidelijk dat we in de transformerende fase terecht zijn gekomen: het aflopen van de ene tijdsloop en de prille start van een nieuwe tijdsloop. Het oude systeem - en alle patronen die daarbij in de loop van minstens 26000 jaar zijn gevormd - is bezig om over te gaan in een andere en een nieuwe vorm.
De krachten, de (multidimensionale) wezens en de mensen die geïnvesteerd hebben in de patriarchale – en hiërarchische energie van het (over)heersen, zullen hun veroverde positie niet als vanzelf loslaten. Een extra reden dat dit loslaten niet ‘vanzelf’ gaat, als in de zin van ‘gemakkelijk’, is omdat er binnen dit hiërarchische patriarchale systeem ook een hack zit, met een verdraaiing. Deze hack en verdraaiing zijn bovendien binnen alles (ons allen) aanwezig.

In de komende tijd zullen we ook binnen onze eigen psyché de patronen die gaan over dominantie inwisselen met verbindings- en relatievormen die komen vanuit het hart. Dit proces is niet eenvoudig omdat de patriarchale structuren in samenleving, cultuur en psyché, maar ook binnen ons bewustzijn en binnen in onze relatie met ons hogere of goddelijke Wezen, diep ingegraveerd zijn. Dit, omdat onze identiteit eraan vast gekoppeld is, op persoonlijk niveau maar ook wat betreft de identiteit van onze cultuur en bewustzijn.

De uitdagingen van het lineaire pad van 3D naar 5D

Om het proces waarin wij als mensheid zitten duidelijker te krijgen, heb ik een aantal opnames gemaakt. Door het schrijven van mijn boeken en de ervaringen (en ontmoetingen) die ik daarbij heb opgedaan ben ik tot bepaalde conclusies gekomen. Zoals, bijvoorbeeld, dat er mogelijk van ons gevraagd wordt - de uitdaging - om binnen ons lineaire 3 dimensionale realiteit, een 5 dimensionale realiteit te incarneren of te downloaden - die daardoor transformeert. Met de uiteindelijke conclusie dat deze terminologie vanuit dit lineaire principe ook van voorbijgaande aard is.

Het zijn niet-professionele opnames. Er zitten klikken en klakken in. Daarbij is het opgenomen terwijl ik al voelend probeerde te verwoorden wat mij belangrijk voorkomt in dit proces. Daardoor is de grammatica niet honderd procent en hoor je nogal wat eh’s. Ik heb besloten mijzelf deze imperfecties te vergeven en de opnames toch op de site en in de nieuwsbrief te zetten. De processen in de wereld gaan zo snel; om deze informatie/gedachten in boekvorm of artikel neer te leggen kost veel meer tijd. De opnames zijn om gedachtenprocessen bij de luisteraar te initiëren, niet om aan te geven dat ik alles zou weten of beheersen – wat niet het geval is. Vanuit mijn ervaring en onderzoek, beschreven in mijn boeken, komt dit idee over onze werkelijkheid en over ons ontwikkelingsmodel naar voren. Het model is echter aan verandering van inzicht, van ervaringen en dus van groei, onderhevig. Ze zijn elk zo tussen de 11 en 18 minuten.

Audio opnames door Hanneke Bouma

De uitdaging van 3D naar 5D - Deel 1

Vertelt over de constructies en de valkuilen binnen een 3 dimensionale realiteit; over de beheersingsconstructie waarbinnen we leven; over het toekomstperspectief van een 5 dimensionale realiteit.

De uitdaging van 3D naar 5D - Deel 2

Vertelt over de dimensionale veranderingen gelinkt aan de kennis van de chakra- en de auraleer; over de opwekking vanuit het Hart van de Kosmos en over de werking van mRNA en DNA injecties in dit proces.

De uitdaging van 3D naar 5D - Deel 3

Gaat verder met wat de 5 dimensionale bewustzijnsrealiteit van ons vraagt en legt meer uit over het genereren van energie door middel van de polariteit en het vacuüm dat daarbij door ons gevormd wordt. Ook wordt er ingegaan op de verdraaiing binnen onze dualiteit.

De uitdaging van 3D naar 5D - Deel 4

Gaat dieper in op de beheersingsconstructie van de 3 dimensionale realiteit; vertelt verder over het gekaapte bewustzijn – een hack van ons bewustzijn - ; over het genereren van energie door polariteit; over de verbinding van het artificiële bewustzijnsveld met de beheersingsconstructie.

De uitdaging van 3D naar 5D - Deel 5

Gaat dieper in over hoe zelfs de constructie ‘van 3 D naar 5 D’ een lineaire constructie is, die niet aangeeft wat er werkelijk gevraagd wordt van ons bewustzijn. Over de werking van het geopende hart. Ook over het mogelijke effect van een eventuele poolverschuiving op onze vastgeroeste patronen. Over het organische natuurlijke leven van de planeet.(Mijn excuses in deze opname zit een constante kraak op de achtergrond)

Neem contact met mij op

Heb je een vraag over de site, een behandeling of wilt u zich opgeven voor een sessie

ADRES GEGEVENS

Mannaz de Witte Tara
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609

MANNAZ DE WITTE TARA

Praktijk voor Heling en wel-Zijn:
Energie-, gevoels-, lichaams- & Bron-Bewustzijn,
Innerlijke & Omgevings-chemie

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws of nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.